.


  El conseller Saura celebra el reconeixement i felicitació del Parlament a la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra

  Mosso
  Mosso
  ADMINISTRADOR

  Nombre de missatges : 213
  Age : 43
  Registration date : 30/07/2008

  El conseller Saura celebra el reconeixement i felicitació del Parlament a la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra Empty El conseller Saura celebra el reconeixement i felicitació del Parlament a la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra

  Missatge por Mosso el Dj Oct 02, 2008 10:21 pm

  El conseller Saura celebra el reconeixement i felicitació del Parlament a la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra
  * El Parlament ha aprovat avui una resolució de reconeixement i felicitació amb motiu dels 25 anys del cos i el final del desplegament territorial


  El Parlament ha aprovat avui una resolució de reconeixement i felicitació a la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra per la celebració del seu 25è aniversari des de la restitució de les institucions democràtiques a Catalunya, i pel final del desplegament que culminarà el proper 1 de novembre.

  Aquest any es compleixen 25 anys des de l’aprovació de la llei 19/1983 que va crear el cos de la Policia de la Generalitat que, des de llavors, ha assolit totes les competències d’una policia integral: en matèria de seguretat ciutadana, policia judicial, administrativa i de trànsit.

  A més, enguany, el vint-i-cinquè aniversari coincideix amb el final del desplegament dels Mossos d’Esquadra a tot el territori català, amb l’arribada de la Policia de la Generalitat a les comarques del Camp de Tarragona i a les Terres de l’Ebre.

  Segons la resolució aprovada avui pel Parlament, “la creació d’una policia pròpia ha esdevingut una avenç molt important per a l’exercici de l’autogovern de Catalunya, atès que confereix a la Generalitat un paper decisiu en l’exercici de l’autoritat democràtica i li proporciona els mecanismes per a fer front a un dels reptes principals de la societat actual”.

  La resolució també diu que “la Policia de la Generalitat és el símbol dels drets i les llibertats de tots els ciutadans i ciutadanes de Catalunya.I en aquest sentit té el reconeixement de la societat catalana a una tasca complexa i arriscada, però necessària i cada cop més valorada. És per això que el Cos de Mossos d’Esquadra és una peça clau de la convivència democràtica al nostre país”.

  “El model policial i les polítiques públiques de seguretat, dins de l’àmbit de les polítiques socials, constitueixen un dels referents col·lectius del progrés, la justícia social, la cultura democràtica i el respecte pels drets humans. Els Mossos d’Esquadra treballen intensament per oferir un servei públic de qualitat, basat en la proximitat i la responsabilitat, la professionalitat i l’eficiència. La major part de la consecució d’aquesta realitat ha estat possible gràcies al treball i a la il·lusió de tots els homes i les dones que formen part d’aquest cos”, segons la resolució.

   Data i hora actual: Dg Jun 16, 2019 1:29 pm