.


  Comunicat de premsa en referència a l'agressió a l'hospital del Mar

  Mosso
  Mosso
  ADMINISTRADOR

  Nombre de missatges : 213
  Age : 43
  Registration date : 30/07/2008

  Comunicat de premsa en referència a l'agressió a l'hospital del Mar Empty Comunicat de premsa en referència a l'agressió a l'hospital del Mar

  Missatge por Mosso el Dj Oct 09, 2008 2:24 pm

  Comunicat de premsa en referència a l'agressió a l'hospital del Mar
  Una dona ha acudit a primera hora d'aquest matí al servei d'urgències de l'hospital del Mar després de patir una agressió. La pacient presentava policontusions en tot el cos i assegurava que es tractava d'un cas de violència de gènere. Els metges, per tant, han activat el protocol establert i, una vegada l'han atesa, han avisat als Mossos d'Esquadra. S'ha informat a la pacient d'aquesta gestió i se li ha demanat que esperés la patrulla policial per tal que els agents l'acompanyessin al seu domicili.

  Durant l'espera, la pacient, de forma sobtada, ha entrat en els boxes situats just al davant i ha agredit els dos malalts que hi havia en aquell moment ingressats i que, en principi, no tenen cap relació ni vincle amb l'agressora.

  El personal sanitari ha reaccionat immediatament i, juntament amb el personal de seguretat del centre, han reduït la dona fins que han arribat els mossos i l'han detingut. Es tracta de Yuneisi AC, de 26 anys, nacionalitat cubana i veïna de l'Hospitalet de Llobregat. Està acusada, a hores d'ara, d'un delicte de lesions i un altre d'homicidi en grau de temptativa.

  L'estat assistencial dels malalts agredits és:
  El Sr. M.A.A.G., de 31 anys, ha estat intervingut després de l'agressió per una lesió al coll. Actualment es manté estable. El pronòstic inicial és reservat.
  El Sr. R.E.M., de 25 anys, ha patit una ferida lleu a la cama que ha estat suturada i ja ha estat donat d'alta.

   Data i hora actual: Dg Jun 16, 2019 1:29 pm