.


  Els mossos resolen els robatoris a jugadors del Boca Júniors en un hotel de Barcelona

  Mosso
  Mosso
  ADMINISTRADOR

  Nombre de missatges : 213
  Age : 43
  Registration date : 30/07/2008

  Els mossos resolen els robatoris a jugadors del Boca Júniors en un hotel de Barcelona Empty Els mossos resolen els robatoris a jugadors del Boca Júniors en un hotel de Barcelona

  Missatge por Mosso el Dc Oct 22, 2008 5:12 pm

  Els mossos resolen els robatoris a jugadors del Boca Júniors en un hotel de Barcelona
  Els autors són un home que es va fer passar pel responsable del Club argentí i un altre que es va allotjar a l'hotel un dia abans de l'arribada de l'equip
  - Segons la denúncia, s'haurien apropiat de gairebé 15.000€, 5.000 dòlars, 2.500 pesos argentins, a més d'ordinadors portàtils i rellotges valorats en gairebé 50.000€


  Després d'una minuciosa investigació, agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Les Corts han resolt els cinc robatoris que van patir alguns jugadors i directius de l'equip argentí Boca Júniors a l'hotel on s'allotjaven en motiu de la seva participació en el Trofeu Joan Gamper, organitzat pel Futbol Club Barcelona.

  Els robatoris van tenir lloc la nit del passat 16 d'agost, a partir de les 20:00 hores, mentre l'equip es trobava al Camp Nou disputant el partit de futbol. Quan els jugadors van arribar a l'hotel van comprovar que les portes d'algunes habitacions havien estat forçades, de manera que van posar els fets en coneixement dels mossos. Segons la denúncia, els lladres s'haurien apropiat de gairebé 15.000€, 5.000 dòlars, 2.500 pesos argentins, a més d'ordinadors portàtils i rellotges que van valorar en prop de 50.000€.

  El cas s'ha pogut resoldre gràcies al minuciós estudi de les filmacions de seguretat de l'hotel i de les entrades i sortides que es van registrar en els equips de seguretat de l'hotel cada vegada que es van utilitzar les claus electròniques de les habitacions afectades. Aquest seguiment ha permès concloure que un home que es va fer passar com el responsable del Club Boca Júniors, juntament amb un altre que es va allotjar a l'hotel, haurien planificat conjuntament els robatoris. Segons s'ha pogut confirmar a través d'Interpol, aquest darrer individu és Gustavo M, de nacionalitat argentina, 30 anys i amb domicili a Buenos Aires. L'altre individu no s'ha pogut identificar ja que en cap moment va lliurar cap passaport o document personal als treballadors de l'hotel.

  Segons la reconstrucció dels fets, un dia abans de l'arribada a Barcelona de l'equip argentí, Gustavo M es va adreçar al mostrador de l'hotel i, després de facilitar les seves dades personals, el recepcionista li va assignar una habitació. Poques hores després, un altre individu, que no s'ha pogut identificar, va mantenir una conversa amb un recepcionista del torn de nit per explicar-li que era el responsable del Club Boca Júniors.

  L'endemà, cap al migdia, van arribar a l'hotel els jugadors i directius del Boca Júniors i mitjançant el responsable del Club van obtenir les claus (targetes electròniques) de les portes de les habitacions on es van allotjar. Aquesta operació es va realitzar sota la mirada atenta de l'individu que un dia abans es va fer passar pel responsable del club i que el recepcionista no coneixia. Just després d'haver obtingut tota la informació, aquest individu va marxar cap al restaurant on l'esperava Gustavo M.

  Al mateix vespre, cap a les 20:00, l'equip va deixar l'hotel per dirigir-se cap al Camp Nou. Poc temps després, el fals responsable del club argentí es va adreçar al recepcionista del torn de nit, que havia conegut la nit abans, per demanar-li una còpia de diferents claus d'habitacions que ocupaven alguns dels jugadors i directius.

  Cap a les 21:00 hores, els equips de seguretat de l'hotel van registrar diverses entrades en diferents habitacions que s'haurien realitzat amb les claus doblades. També va quedar registrat algun intent d'entrada a l'habitació de Gustavo M, fet que fa suposar que van confondre una de les claus doblades per la que realment obria la porta.

  Així mateix, cap a les 21.30, Gustavo M es va adreçar a la recepció per demanar una nova còpia d'una clau d'una habitació dels jugadors. Pocs minuts després, els equips de seguretat van registrar l'entrada en aquesta habitació amb la còpia que s'acabava de lliurar a Gustavo M.

  Aquella mateixa nit Gustavo M va marxar de l'hotel sense abonar les despeses de la seva estada. En l'actualitat resideix a l'Argentina. L'altre individu també va desaparèixer sense que s'hagi pogut trobar cap rastre més de la seva estada a l'hotel.

  Els mossos imputen a Gustavo M cinc robatoris amb força.

  En les imatges es pot veure en un primer pla el responsable del Club Boca Júniors demanant les habitacions a la recepcionista. Al fons del mostrador, hi ha un dels autors dels robatoris que la nit abans es va fer passa per un responsable del club argentí que presumptament escolta els números d'habitacions que s'assignen al club.

   Data i hora actual: Dg Jun 16, 2019 2:43 pm