.


  Detingudes dues treballadores d'un Bingo de Barcelona per estafar 40.000€

  Mosso
  Mosso
  ADMINISTRADOR

  Nombre de missatges : 213
  Age : 43
  Registration date : 30/07/2008

  Detingudes dues treballadores d'un Bingo de Barcelona per estafar 40.000€ Empty Detingudes dues treballadores d'un Bingo de Barcelona per estafar 40.000€

  Missatge por Mosso el Dg Oct 26, 2008 5:38 pm

  Detingudes dues treballadores d'un Bingo de Barcelona per estafar 40.000

  Durant dos mesos, van cobrar premis que s'inventaven d'una ruleta electrònica que s'encarregaven de supervisar
  - Els investigadors no descarten que l'estafa pugui arribar a més de 200.000€ ja que les detingudes treballaven en altres sales de joc que actualment estan fent auditories


  Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de Sarrià-Sant Gervasi van detenir el passat 6 d'octubre dues treballadores d'un bingo de Barcelona per una presumpte estafa de gairebé 40.000€. Tot i així, els mossos no descarten que l'estafa sigui superior ja que totes dues també treballaven en altres sales de joc de la ciutat. Els seus responsables estan realitzant diferents auditories per comprovar si han estat víctimes de l'engany ja que segons tots els indicis, les detingudes es podrien haver apropiat de manera fraudulenta de gairebé 200.000€.

  La investigació policial es va iniciar el passat 31 de juliol quan el propietari del Bingo afectat va interposar una denúncia contra tres de les seves treballadores per una presumpte estafa. Durant més de dos mesos, els mossos han recollit diferents proves i indicis que han permès concloure que almenys dues de les empleades estarien relacionades en els fets denunciats.

  Els investigadors van comprovar que les dues dones es dedicaven a inventar-se premis d'una ruleta electrònica, que només dóna diners en metàl·lic quan les quantitats són inferiors als 360€. Per premis superiors a aquesta quantitat, les detingudes, que eren les encarregades de supervisar els premis que donava la ruleta, havien de sol·licitar els diners al responsable de la caixa del bingo. Era en aquest darrer cas, quan les dues dones actuaven i es quedaven els diners de premis que s'inventaven.

  En només dos mesos, les dues dones es van dedicar a generar premis inexistents o a sol·licitar a la caixa del bingo quantitats superiors a les del premi real. Això els permetia o bé apropiar-se directament de diners que no corresponien a cap premi, o bé apropiar-se d'una part d'un premi que havien declarat com a superior al real. Els mossos calculen que mitjançant aquest procediment van arribar a estafar al mateix establiment almenys 40.000€.

  Els investigadors no descarten noves detencions ja que les dues treballadores podrien haver actuat amb d'altres persones en el moment d'apropiar-se dels diners de manera fraudulenta.

  Les detingudes són Vilma Vanessa LM, de 24 anys, nacionalitat equatoriana i amb domicili a Barcelona i Ilse Izmenia DG, de 34 anys, de nacionalitat paraguaiana i amb domicili a Esplugues de Llobregat. En el moment de la detenció, els agents els van intervenir la credencial de joc que les habilita per treballar en sales de joc.

  Les detingudes van quedar en llibertat amb càrrecs després de declarar davant el jutge. Es dóna la circumstància que fa uns dies van acudir a la comissaria per recuperar les seves credencials. Els mossos van posar a disposició judicial les seves credencials, de manera que de moment no les van poder recuperar, i per tant, no podran treballar en sales de joc.

   Data i hora actual: Dj Jun 20, 2019 3:05 pm