.


  Detinguts per aprofitar-se durant més d'un any d'una parella d'ancians amb demència senil

  Mosso
  Mosso
  ADMINISTRADOR

  Nombre de missatges : 213
  Age : 43
  Registration date : 30/07/2008

  Detinguts per aprofitar-se durant més d'un any d'una parella d'ancians amb demència senil Empty Detinguts per aprofitar-se durant més d'un any d'una parella d'ancians amb demència senil

  Missatge por Mosso el Dt Nov 18, 2008 5:16 pm

  Detinguts per aprofitar-se durant més d'un any d'una parella d'ancians amb demència senil
  Els arrestats els hi han robat més de 7.300 euros accedint al immoble amb un joc de claus que havien sostret a la parella
  ·Les víctimes s'oblidaven d'haver tret els diners del banc just després de fer-ho


  Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de l'Hospitalet de Llobregat han detingut Antonio C.J, de 38 anys, nacionalitat espanyola i veí de Gavà juntament amb Ana Maria C.T, de 33 anys, nacionalitat espanyola i veïna d'Esplugues com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força i estafa.

  Des del passat mes d'agost i fins ara que han estat detinguts, aquestes dues persones haurien estafat de forma continuada una parella d'avis, veïns de l'Hospitalet, que pateixen demència senil.

  El passat mes d'octubre, agents del CME van ser requerits per un veí de l'Hospitalet. Aquest, conegut de les víctimes, va explicar que en un immoble proper al seu hi vivia un matrimoni d'avançada edat que possiblement patia demència senil. El veí va posar en coneixement de la policia que ens els darrers mesos aquesta parella rebia visites constants d'unes persones que realitzaven sospitoses entrades i sortides de l'immoble sense ser ni familiars ni amics de la parella.

  Els agents es van adreçar fins al pis assenyalat pel veí i van preguntar al matrimoni que hi vivia si tenien algun problema i si darrerament havien rebut algun tipus de visita estranya. El matrimoni va respondre que ningú els havia anat a veure. Els agents també els hi van preguntar si aquell mateix dia havien anat amb algú a treure diners del banc, fet que la parella va negar. Malgrat tot, quan el matrimoni va mostrar de forma voluntària la seva llibreta d'estalvis a la policia, els agents van poder comprovar que hi constava un reintegrament de 300 euros, fet aquell mateix dia, i que els avis no recordaven.

  Davant la sospita que una o diverses persones s'estaven aprofitant de la delicada situació en que es trobava aquest matrimoni, els mossos van obrir una investigació per aclarir els fets.

  De forma gairebé immediata es va poder corroborar que la parella, en els darrers mesos, estava retirant importants quantitats de diners, inusuals i molt superiors a les que utilitzaven per viure. Només durant el mes de setembre d'enguany les víctimes havien arribat a treure 2.100 euros en reintegraments de 300, 400 i 100 euros. Aquests estranys moviments bancaris s'havien començat a produir l'any passat i el més sospitós era que les víctimes no havien utilitzat aquests diners per res i fins i tot havien oblidat haver retirat aquestes quantitats.

  La investigació va permetre determinar que els detinguts entraven constantment al domicili de la parella i els robaven els diners poc després que els retiressin del banc. Quan els estafats, per culpa del delicat estat de salut en que es troben, oblidaven que tenien els diners a casa, els detinguts hi accedien amb un joc de claus que prèviament els hi havien sostret i els robaven els reintegraments.

  La parella d'estafadors van poder ser detinguts a l'Hospitalet la setmana passada quan sortien de l'immoble dels avis. En el moment de ser detinguda a l'interior de la bossa de ma d'Anna Maria C. s'hi van trobar cent cinquanta euros en bitllets de cinquanta. Aquests bitllets van resultar ser els mateixos que hores abans l'empleat d'una entitat bancària havia lliurat al matrimoni d'avis. A la bossa de mà s'hi va localitzar també el joc de claus sostret.


  _________________
  Detinguts per aprofitar-se durant més d'un any d'una parella d'ancians amb demència senil Barra10
  Detinguts per aprofitar-se durant més d'un any d'una parella d'ancians amb demència senil Xat_to10

   Data i hora actual: Dg Jun 16, 2019 2:35 pm