.


  La policia científica determina que l'incendi de 6 autocars a Vic ha estat fortuït

  Mosso
  Mosso
  ADMINISTRADOR

  Nombre de missatges : 213
  Age : 43
  Registration date : 30/07/2008

  La policia científica determina que l'incendi de 6 autocars a Vic ha estat fortuït Empty La policia científica determina que l'incendi de 6 autocars a Vic ha estat fortuït

  Missatge por Mosso el Ds Ago 23, 2008 9:12 pm

  La policia científica determina que l'incendi de 6 autocars a Vic ha estat fortuït
  Els especialistes de la policia científica de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra han estat analitzant avui els autocars que han quedat malmesos per les flames aquesta matinada a l'aparcament de l'estació d'autobusos de Vic (Osona). La primera inspecció ocular tècnic-policial apunta al creuament en la bateria d'un dels vehicles com a causa de l'inici de l'incendi en què finalment han resultat afectats 5 vehicles més.

  Un cop determinat que l'origen del foc ha estat només en un punt, l'anàlisi policial conclou, per tant, que les flames s'han estès a partir d'aquí a la resta de vehicles que es trobaven al costat. Aquesta primera valoració de la policia científica dels Mossos d'Esquadra es basa en els danys observats en la bateria d'aquest primer vehicle on s'ha iniciat l'incendi i en la direcció del foc que ha afectat la resta.

  La Policia de la Generalitat ha treballat en comunicació permanent amb el Departament de Política Territorial i Obres Públiques i l'ajuntament de Vic.

  Àrea de Comunicació
  Barcelona, 20 d'agost 2008

   Data i hora actual: Dg Jun 16, 2019 2:32 pm