¿Quieres reaccionar a este mensaje? Regístrate en el foro con unos pocos clics o inicia sesión para continuar.

.


  La confiança dels catalans en els Mossos d’Esquadra ha crescut un 5% en els últims dos anys

  Mosso
  Mosso
  ADMINISTRADOR

  Nombre de missatges : 213
  Age : 44
  Registration date : 30/07/2008

  La confiança dels catalans en els Mossos d’Esquadra ha crescut un 5% en els últims dos anys Empty La confiança dels catalans en els Mossos d’Esquadra ha crescut un 5% en els últims dos anys

  Missatge por Mosso el Dc Des 03, 2008 2:40 pm

  La confiança dels catalans en els Mossos d’Esquadra ha crescut un 5% en els últims dos anys

  L’opinió favorable dels catalans respecte els Mossos d’Esquadra ha crescut del 62,8% fins el 67,4% des de principis del 2007

  La confiança dels catalans en la feina que fan els Mossos d’Esquadra ha crescut gairebé un 5% en els dos últims anys, segons l’enquesta Òmnibus, que revela que un 67,4 per cent dels catalans consideren que el servei que ofereix la policia de la Generalitat és adequada.

  El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, ha donat a conèixer aquesta tarda les dades d’aquesta enquesta, que, segons el conseller, demostra la bona valoració que té el cos dels Mossos d’Esquadra entre la ciutadania.

  El conseller Saura, que ha inaugurat aquesta tarda l’exposició “L’Alfabet dels drets humans” al metro de Barcelona amb motiu del 60è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans, ha explicat que el seu departament dirigeix “dues politiques vinculades als drets humans. La primera, la seguretat, sense seguretat no hi ha garanties per als drets i les llibertats. I els Mossos d’Esquadra són el millor instrument per a la defensa dels drets i les llibertats, i a més gaudeixen d’una alta consideració de la ciutadania. Una valoració que continua millorant i que segons les enquestes augmenten els catalans que consideren que els Mossos ho fan molt bé. La segona és el foment dels Drets Humans a través de l’Oficina dels Drets Humans i Pau”.

  L’enquesta Òmnibus es fa cada sis mesos des de fa dos anys per encàrrec del Govern de la Generalitat mitjançant entrevistes telefòniques a 1.400 persones majors de 18 anys. L’última enquesta va ser realitzada per lnstituto DYM entre el 28 d’octubre i el 3 de novembre passat.

  El resultats d’aquesta quarta onada de l’enquesta, donats a conèixer aquesta setmana, revelen que la confiança dels catalans en els Mossos d’Esquadra ha crescut des del 62,8 per cent de principis de l’any passat al 67,4% al novembre d’aquest any.

  També ha baixat un 3,4% el nombre de catalans que opinen que la feina que fan els Mossos d’Esquadra és inadequada ja que ha passat del 27,8% a principis de l’any passat al 24,4% enguany.

  Un 8,2 per cent dels enquestats no es va pronunciar sobre la pregunta de si consideraven adequats o inadequats els serveis que ofereixen els Mossos d’Esquadra.

  Aquestes dades són paral·leles i confirmen les reflectides a l’Enquesta de Seguretat Pública de Catalunya, segons la qual la ciutadania puntua amb un notable (7) el desplegament del Mossos d’Esquadra, que és el cos de policia més ben valorat a Catalunya.


  _________________
  La confiança dels catalans en els Mossos d’Esquadra ha crescut un 5% en els últims dos anys Barra10
  La confiança dels catalans en els Mossos d’Esquadra ha crescut un 5% en els últims dos anys Xat_to10

   Data i hora actual: Dt Jul 07, 2020 5:36 pm