¿Quieres reaccionar a este mensaje? Regístrate en el foro con unos pocos clics o inicia sesión para continuar.

.


  Joan Saura ha lliurat avui els diplomes als nous intendents i inspectors

  Mosso
  Mosso
  ADMINISTRADOR

  Nombre de missatges : 213
  Age : 44
  Registration date : 30/07/2008

  Joan Saura ha lliurat avui els diplomes als nous intendents i inspectors Empty Joan Saura ha lliurat avui els diplomes als nous intendents i inspectors

  Missatge por Mosso el Dv Des 12, 2008 11:44 pm

  Joan Saura ha lliurat avui els diplomes als nous intendents i inspectors

  Saura anima els nous inspectors i intendents dels Mossos d'Esquadra a transmetre als agents els valors d'un cos que és exemple de professionalitat, eficàcia i proximitat

  -Els nous intendents i inspectors tenen una edat mitjana de menys de 42 anys i gairebé tots tenen estudis universitaris

  -També ha lliurat les credencials a 25 nous agents dels Mossos d'Esquadra provinents de la Guàrdia Civil i del Cos Nacional de Policia

  -El comissari Milán diu que ser mosso "no és només vestir aquest uniforme, és assumir els valors d'un cos al servei de la ciutadania i pels quals treballem cada dia"

  El conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, ha presidit avui el lliurament dels diplomes als 8 nous intendents (6 homes i 2 dones) i als 25 nous inspectors (24 homes i 1 dona) del cos dels Mossos d'Esquadra que van promocionar l'any passat i una vegada han superat el període de l'any de pràctiques.

  L'edat mitjana dels nous comandaments és menys de 42 anys, tots els intendents i intendentes tenen estudis universitaris i 18 dels 25 nous inspectors també són llicenciats o diplomats universitaris.

  El conseller també ha lliurat aquesta tarda la credencial a 25 nous agents (24 homes i 1 dona) provinents de la Guàrdia Civil i del Cos Nacional de Policia (15 de la Guàrdia Civil i 10 del Cos Nacional de Policia).

  Durant l'acte, que s'ha celebrat a la seu del Departament d'Interior, el conseller ha animat els nous comandaments de l'escala superior i de l'escala executiva transmetre als agents que estan a les seves ordres els valors d'un cos que "és exemple de professionalitat, eficàcia i proximitat amb la gent"

  El conseller ha recordat que, amb la fi del desplegament a tot Catalunya, "vostès ja són la policia amb majúscules a la totalitat del territori català", però ha puntualitzat que el procés d'ampliació del cos no s'ha acabat.

  "Ara hem de créixer d'una altra forma. Hem de potenciar el model de proximitat, aprofundir en l'acostament a la societat, i millorar encara més l'eficàcia en la prevenció i en la lluita contra el delicte", ha assenyalat el conseller.

  En aquest sentit, Joan Saura ha subratllat la finalització de les obres del complex Egara, que constituiran una part molt important tant des del punt de vista operatiu com d'anàlisi i suport especialitzat del cos; la Llei del Sistema de Policia, que descriurà i harmonitzarà les competències entre els Mossos d'Esquadra i les policies locals; i el Codi d'Ètica de la Policia, que servirà com a marc d'actuació de la tasca policial d'acord amb els principis deontològics i de bones pràctiques, com a tres dels elements importants que s'impulsen des del Departament per millorar els serveis policials.

  "I també, com és lògic, hem de dimensionar el cos, adaptar els recursos humans de les comissaries a la demografia de Catalunya, a les necessitats pròpies d'una policia dinàmica, preparada, amb experiència. Segons diverses enquestes, la valoració del serveis dels Mossos està pujant i se situa prop del 7. Alhora, els Mossos són el cos de policia més ben valorat de Catalunya. Aquesta lleugera, però sostinguda, valoració positiva per part de la ciutadania només té una lectura: i és que vostès fan les coses bé i cada dia les fan millor", ha dit el conseller.

  El conseller també ha animat els nous comandaments i els nous agents a superar algunes crítiques sense fonament i els ha emplaçat a "treballar amb la mateixa convicció, i transmetre als policies que estan amb vostès que la professionalitat i la realització dels serveis d'una forma exquisida i respectuosa amb els drets de les persones és la millor garantia per a desfer aquestes crítiques".

  El conseller també els ha agraït l'esforç personal i familiar que suposa la seva professió i ha posat en les seves mans la planificació de les estratègies policials que millor acompleixin les polítiques públiques de seguretat del Departament, emmarcades en el progrés social i la igualtat, que té en compte la diversitat, que vol garantir la convivència i la seguretat de les persones i dels seus béns.

  Referents per la ciutadania

  Per la seva banda, el subdirector operatiu de la policia, el comissari Josep Milán, ha afirmat que "ser mosso no és només vestir aquest uniforme, és assumir els valors d'un cos al servei de la ciutadania i pels quals treballem cada dia" i els ha esperonat a "treballar amb dedicació i il·lusió i amb un fort compromís de servei als ciutadans".

  "Les expectatives de la ciutadania han crescut i ens demanen noves formes de fer, hem de complir aquestes expectatives i ser els referents per la ciutadania a la que hem de servir. La confiança dels ciutadans es guanya dia a dia i no podem cometre errors", ha conclòs el comissari Milán.


  _________________
  Joan Saura ha lliurat avui els diplomes als nous intendents i inspectors Barra10
  Joan Saura ha lliurat avui els diplomes als nous intendents i inspectors Xat_to10

   Data i hora actual: Dt Jul 07, 2020 7:16 pm